TRADICIJA DUŽA OD JEDNOG VEKA

Istorija jednog salaša na Čeneju, starog preko sto godina. Priroda i mir, u vojvodjanskoj ravnici.

Šapat vetra medju krošnjama starog bagrenja. Hlad ispod starog duda. Laki koraci i šetnja redovima voćnjaka. Jesen u zlatnim bojama. Sneg pod nogama, čist vazduh i zvuk ptica. Daleko od gužve, blizu autoputa i nadomak Novog Sada. Eksluzivne proslave, korporativna druženja, seminari, sve po Vašoj želji i meri srca.

Previous
Next

Restoran

Osećaj sigurnosti u svakom momentu.
Posvećenost uživanja u trenutku.
To je naš cilj. Naša misija kada ste naši gosti. Posetite nas i uverite se zašto smo jedinstveni. Opravdaćemo Vaše poverenje. Drugačije ne znamo niti želimo.

Venčanja

Pomisao da sve drage ljude okupite na jednom mestu u jednom danu. Da svi budu zadovoljni. Da Vi budete opušteni, bez brige o detaljima koji vas čine nervoznim i remete vaš mir. Sala za goste dovoljno komforna, svečana, neobična, podijum za igru koji treba da bude prazan samo dok se jede ukusna hrana

Previous
Next
Previous
Next

Ketering

Tim Dedinog salaša ima viziju da spoj modernog i tradicije ispuni očekivanja naših gostiju, pruži komfor i potreban mir , odmor, ali i ambijent za zabavu, porodična slavlja i korporativna druženja.
Sa ponosom otvaramo vrata i pružamo gostoprimstvo svim ljudima koji osećaju i prepoznaju razliku, senzibilitet i zalaganje za doprinos turističkoj mapi naše zemlje, vojvodjanskih salaša i tradicije našeg naroda. 

Proslave

Ambijent koji poziva na slikanje, okružen prirodom, privatnim parkingom. Bašta kao gorda kraljica u srcu salaša u kojoj dominira prostrana saletla. Magična letnja noć nad ravnicom, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Savršeno mesto za iskrene zagrljaje, poljupce i želje, dok se nazdravlja i veseli uz zvuke čaša od kristala za večnu ljubav i sreću.

Previous
Next