DEDIN SALAŠ

Oaza netaknute prirode

Povod je Vaš izbor – a naša misija je da svaki Vaš boravak bude upisan zlatnim slovima, obojen trenucima za pamćenje i željom da se ponovo družimo i učinimo Vaše posebne momente vrednim na mapi životnih iskustava.

RESTORAN
Provedite najlepše porodične trenutke kod nas
Rezervišite
VENČANJA
Organizujemo nezaboravna venčanja u miru našeg salaša
Pošaljite upit
KETERING
Poručite ketering iz našeg restorana, za vašu specijalnu priliku
Pogledajte menu
KORPORATIVNA
DRUŽENJA
Idealno smo mesto za timbildinge i poslovne sastanke
Rezervišite

RESTORAN

Pomisao da sve drage ljude okupite na jednom mestu u jednom danu. Da svi budu zadovoljni. Da Vi budete opušteni, bez brige o detaljima koji vas čine nervoznim i remete vaš mir.
REZERVIŠITE

VENČANJA

Dedin salaš svojim konceptom nudi nesvakidašnja venčanja. Mladencima je na raspolaganju prostrana sala za 250 gostiju. Pažljivo odabrani moderni detalji upotpunjuju sliku rustičnog ambijenta. Galerija u sali sa pogledom na panoramu voćnjaka je ukrašena ogradom od bagremovog dreveta.
POŠALJITE UPIT

KETERING

Imamo širok asortiman slanih i slatkih zalogaja. Kombinujte ukusne kanapee, korpice, rolate, pite i koktel peciva. U ponudi imamo i raznovrsne salate, hladna predjela, sve vrste roštiljskog mesa. Osmislite posluženje za svoju proslavu na najbolji mogući način.
KONTAKTIRAJTE NAS

KORPORATIVNA DRUŽENJA

Korporativna druženja i edukacije zaposlenih, jednako mogu biti inspirativna i drugačija na mestu poput Dedinog salaša. Kao prednost se ističe privatan parking velikog kapaciteta. Organizovane posete voćnjacima, edukativnog tipa, kao i seminari za zaposlene u kompanijama.
POŠALJITE UPIT

TRADICIJA

Tradicija koja traje više od jednog veka, u novom ruhu, sa dozom velikog poštovanja prema istoriji koja je pisana mnogo godina.
Sa posebnom pažnjom biran je svaki nov detalj koji je uklopljen u ambijent starog porodičnog salaša.